Ea…


Daca e sa incep cu partile pozitive as spune in primul rand ca e o tipa desteapta si sigur asta e lucrul care imi place cel mai mult la ea. E si o persoana destul de sincera si ii place sa-si ajute prietenii, uneori chiar mai mult decat ar fi cazul… Habar n-are ce vrea, dar se pricepe sa faca o multime de lucruri bine, daca nu chiar foarte bine. Ar putea face probabil orice, dar ne stiind exact ce vrea, nu face aproape nimica. Ca urmare nu pare mult mai mult decat un om mediocru la prima vedere. Daca apuci totusi sa o cunosti, o sa iti dai seama ca nu e deloc asa. Desi n-ai crede, pentru ca nu pare o persoana rabdatoare, are foarte multa rabdare in a face lucruri migaloase si da de multe ori dovada de perseverenta. Te poate surprinde din cand in cand si cu o vointa incredibila, dar asta doar rar, cand i se pare ca merita efortul.

As mai spune ca e o fire destul de optimista in general si e si foarte vorbareata, mai ales cand este intre prieteni. Pana ajunge sa cunoasca oamenii mai bine, este mai tacuta si poate chiar un pic nesociabila.
Are tot felul de frici si idei preconcepute.

Sunt unii care spun despre ea, mai in gluma, mai in serios, ca are idei putine si fixe si este partial adevarat, are idei fixe, dar sigur nu sunt putine la numar!! :)) Este teribil de netoleranta cu lucrurile si oamenii care nu-i plac, in schimb pune foarta multa pasiune in lucrurile pe care le face (chiar si putine la numar). A reusit sa faca si cateva lucruri extraordinare in viata ei, dar daca nu isi va gasi un drum, probabil se va pierde…

Este un om pe care te poti baza, cred eu, desi mie personal mi-a tras de multe ori clapa… dar este doar o exceptie cazul meu. Desi ne cunoastem de foarte multi ani, n-as spune ca suntem chiar prietene. In cele mai multe cazuri ne ignoram una pe cealalta si ne facem doar din cand in cand ca ne cunoastem, atunci cand asta da bine.

Pe ea o cheama Irina si astazi este ziua ei de nume, deci: La multi ani! 😉

Advertisements

10 thoughts on “Ea…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s