Poza zilei… de miercuri…


Ma bate-un gand, sau doua… sa fac o sectiune “poza zilei”… nu prea stiu nici cum, nici in ce fel… poate doar cu ce… ideea a pornit de la, si prin, Cami… careia ii trimit vinerea mail cu poza zilei… de unde a pornit ideea sa-i trimit asa ceva nu stiu exact… si vedeti, ea se cheama poza zilei, dar de fapt e o singura poza pe saptamana… deci o sa avem o corectie: “Poza zilei de…” si ar fi putut sa fie tot vineri, dar m-am gandit ca nu merge, asa ca am ales ziua de miercuri. De ce tocmai miercuri? Pentru ca o vreme ziua de miercuri mi-a fost foarte foarte antipatica la fel cum o alta perioada de vreme mi-a fost foarte draga…deci pentru ca ziua de miercuri pare a fi o zi care nu poate trece neobservata…

Pozele ce vor urma sunt poze din calculatorul meu… pozele nu sunt artistice, doar frumoase…si sunt facute la un moment dat in viata de mine sau Cip… de prin locurile pe unde am fost… deci drepturile de autor ne apartin noua. Salvarea lor pe calculatoarele voastre nu este interzisa, dar folosirea lor in cine stie ce alte scopuri, da!

Veti putea gasi pozele din fiecare miercuri fie in categoria Poza zilei… de miercuri…, fie pe pagina Poza zilei… de miercuri….

So, ENJOY!!

2011

2010

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s